Friday, October 22, 2010

Let's talk about nails baby', Let's talk about Bieber - maybe....

Mhhh ? Whaaat ?..


Tja.. Det er lige til at undre sig over, hvad det amerikanske popidol(blandt små piger) har at gøre med neglelak, men han kan være "stolt# over at lægge navn til en hel O.P.I  nail polish - kollektion, som er rettet mod "our teeny-boppers', så derfor findes den kun i O.P.I's lillesøster sortiment, som hedder Nicole, som også har en Gossip-Girl kollektion! Syntes at det er smart at udnytte Justin Bieber fænomenet, for alle små piger har jo fået Bieber-fever! Men tilbage til vores Bieber'neglelak.
Kollektionen hedder  "The One Less Lonely Girl Collection" og består af 6 farver og man kan nemt, hvis man kender JB's sange, genkende navnene for farverne. De hedder nemlig allesammen noget fra hans mest populære sange ;)


 .


 Fra venstre til højre:
One Less Lonely Glitter - OMB(Oh my Bieber) - Me + Blue
Give Me The First Dance - Step 2 The Beat Of My Heart - Prized Possession PurpleDet er ikke første gang O.P.I vælger at udnytte forskellige fænomener, for da den fjerde Shrek film udkom, lavede de en kollektion i bedste Shrek-stil og jeg har da allerede fundet min farvoritter: "Who the Shrek are you?" & "Fiercely Fiona". Navnene kan dog diskuteres, men deres udvalg er dog også ekstrem bredt, så en af farverne jeg faldt for var eks.: "My chihuahua bites", "Got a date to knight", "What's with the cattitude?", og til sidst men ikke mindst: "Choclate Moose"! Sikke nogle navne !XD

 Serien kommer først ud på markedet i USA, når julesæsonen engang starter, men lad os håbe, at den kommer til Danmark, for jeg er vild med Prized Possession Purple.
 Syntes egentlig at det er lidt genialt.
  
___ nå men så kan man da vente på at tennisspilleren,Serena Williams' serie udkommer og gad vide om Wozniacki så vil købe den ?'....

//Emtie out!